1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Míg néhány hete Elon Musk felvetette, hogy kivásárolják a befektetőket és kivezetik a tőzsdéről a Teslát, most visszakozott a cégvezető.

Elon Musk bejelentette, hogy nyilvános vállalat marad a Tesla. A megosztó vállalatvezető péntek éjszakai blog-posztjában azzal indokolt, hogy a részvényesek többsége ezt tartja ideálisnak, és, hogy a kivezetés sokkal időigényesebb és bonyolultabb lenne az első elgondolásoknál.

Írása szerint ugyan elég forrás merült fel a Tesla privát-vállalattá tételéhez, mégis úgy dönt, hogy marad a tőzsdén az elektromos autó-gyártó, idézte a vezetőt az Equilor reggeli hírlevele. A cég igazgatótanácsa elfogadta és támogatta a döntést. Elon Musk azt is elárulta, hogy még az ellene folyó tőzsdefelügyeleti vizsgálat ellenére is ő fogja tovább vezetni a Teslát.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!