2018. augusztus 27. 08:55
mfor.hu

Míg néhány hete Elon Musk felvetette, hogy kivásárolják a befektetőket és kivezetik a tőzsdéről a Teslát, most visszakozott a cégvezető.

Elon Musk bejelentette, hogy nyilvános vállalat marad a Tesla. A megosztó vállalatvezető péntek éjszakai blog-posztjában azzal indokolt, hogy a részvényesek többsége ezt tartja ideálisnak, és, hogy a kivezetés sokkal időigényesebb és bonyolultabb lenne az első elgondolásoknál.

Írása szerint ugyan elég forrás merült fel a Tesla privát-vállalattá tételéhez, mégis úgy dönt, hogy marad a tőzsdén az elektromos autó-gyártó, idézte a vezetőt az Equilor reggeli hírlevele. A cég igazgatótanácsa elfogadta és támogatta a döntést. Elon Musk azt is elárulta, hogy még az ellene folyó tőzsdefelügyeleti vizsgálat ellenére is ő fogja tovább vezetni a Teslát.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.