TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
	


	
	

Ahogy előrevítettük néhány hete, a Velencei tónál lesz az új állami kajak-kenu központ.

A kormány mintegy 161 millió forintot különített el a Kovács Katalin Nemzeti Kajak-Kenu Akadémia központjának megépítésére a Velencei tónál - derül ki a Magyar Közlönyben most nyilvánosságra került határozatból.

Az új létesítmény az ingatlannyilvántartás szerinti, Sukoró külterület 019/1, 019/16 és 019/17 helyrajzi számú, valamint Velence belterület 4514,4515 és 4516 helyrajzi számú ingatlanokon (a továbbiakban együtt: Ingatlanok) épül fel. Vagyis pont azon a területen, ahol annak idején a kaszinóvárost szerették volna felépíteni izraeli beruházók és ahogyan azt néhány hete megírtuk, amikor a lehetséges helyszinekről ingatlanszakmai érveket hoztunk fel.

A kormányhatározat értelmében az idei munkákra 68 580 000 forintot biztosítanak. A vagyon kezelője a Nemzeti Sportközpontok lesz, a vagyonkezelői jogok átszállnak a gárdonyi székhelyű Pro Rekreatione Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaságtól. Előírja továbbá a dokumentum, hogy az év végéig dolgozzák ki a későbbi üzemetetési modellt.

A kormány gyakorlatilag visszavonult a nyáron attól a tervétől, hogy a budapesti Hajógyári sziget északi végén építsék meg ezt a központot. Amióta kitudódott a terv, heves társadalmi tiltakozás volt, végül a kormány más helyszínt keresett.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.