2018. október 18. 09:03
mfor.hu

Felfüggesztik az Opus Global és a Konzum részvényeivel való kereskedést.

Felfüggeszti az Opus Global Nyrt. részvényeinek kereskedését a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) csütörtökön a kereskedés kezdetétől a lezárás szakasz végéig.

A BÉT csütörtöki közleménye szerint a kibocsátó szerdán azt közölte, hogy részvényeinek árfolyamát egy csütörtöki tájékoztatása várhatóan jelentős mértékben befolyásolja. Az Opus Global ezért kérelmezte értékpapír-kereskedésének felfüggesztését - írták.

Az Opus Global Mészáros Lőrinc játszótere: a felcsúti nagytőkés saját neve alatt 23 százalékos tulajdonos a cégben, a Konzum Management Kft.-n keresztül 15 százalékos tulajdonhányadban van benne, a Konzum PE Magántőkealap 12 százalékban tulajdonos, Mészáros Status Capital Befektetési Zrt.-je pedig 8 százalékot birtokol.

Elképzelhető, hogy a mostani kereskedés-felfüggesztés újabb bevásárlást jelez, de az is lehet, hogy Mészárosék ezúttal is csak átrendezik a cégportfóliójukat.

Frissítés: A Konzum Befektetési és Vagyonkezelő Nyrt. részvényeinek kereskedését is felfüggesztették. A BÉT csütörtöki közleménye szerint a kibocsátók szerdán közölték, hogy részvényeik árfolyamát egy csütörtöki tájékoztatása várhatóan jelentős mértékben befolyásolja, ezért tették meg ezt a lépést.

(via MTI)

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.