1p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Erősödött a forint szerdán a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi devizapiacon.

Az eurót szerdán délután hat órakor 375,20 forinton jegyezték a kora reggeli 378,67 forint után, a dollár jegyzése 337,19 forintra csökkent 343,14 forintról, a svájci franké pedig 388,67 forintra ment le 390,92 forintról. Szerda délutáni jegyzésén a forint már erősebben állt a heti kezdésnél, de a július eleji kezdésnél az euróval és a svájci frankkal szemben még gyengébben.

A heti kezdésnél az euróval szemben 2,4 százalékkal, a dollárral szemben 3,8 százalékkal, a svájci frankkal szemben 1,5 százalékkal áll erősebben a forint. A júliusi kezdéshez képest 0,7 százalékkal áll gyengébben az euró és 1,9 százalékkal gyengébben a svájci frank ellenében, 1,2 százalék erősödésre tett szert viszont a dollárral szemben.

Az év eleje óta a forint erősödött mindhárom devizával szemben: 6,1 százalékkal az euró, 9,7 százalékkal a dollár és 3,7 százalékkal a svájci frank ellenében.

További árfolyamokat itt lehet nézni.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!