2p

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

A Klasszis díjjal jutalmazott Hold Alapkezelő befektetési igazgatója arra számít, hogy a tartósan nehezebb időszak pozitív változásokat is hozhat.

„Arra számítunk, hogy egy nehezebb időszak előtt állunk”, mondja Móricz Dániel, a HOLD Alapkezelő befektetési igazgatója, és kifejti, hogy az elmúlt három évtizedet meghatározta, hogy csökkent az infláció és csökkentek a kamatok. A HOLD Alapkezelő úgy véli, hogy ennek az időszaknak vége. Fokozatosan, de tartósan emelkedő inflációs- és kamatkörnyezettel számolnak, ami azt jelenti, hogy az aktív vagyonkezelésnek nagyobb szerepe lesz és egy kontrariánus stratégia is jobb eredményt hozhat. A befektetési igazgató kiemeli, hogy a válsággal tarkított időszakokban a HOLD Alapkezelő jól szokott teljesíteni.

„Bármennyire is nehéz lesz, ezek az időszakok és helyzetek teremtik meg a lehetőséget arra, hogy jobb hozamokat érjünk el a jövőben is.”

Móricz Dániel elmondja továbbá, hogy a lakosság pénzügyi tudatosságának növekedése milyen eredményekkel, a lehetőségek milyen bővülésével járna.

Nézze meg a teljes videót!

Az idei, 2022-es Klasszis díjátadón a HOLD Alapkezelő három díjat is átvehetett:

Privátbankár.hu Klasszis 2022 – Legjobb Abszolút Hozamú Származtatott Alap
HOLD Columbus Befektetési Alap A sorozat – 3. hely

Privátbankár.hu Klasszis 2022 – Az Elmúlt 10 Év Legjobb Abszolút Hozamú Alapja
HOLD Columbus Befektetési Alap A sorozat – 2. hely
Citadella Származtatott Befektetési Alap A sorozat – 3. hely

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!