<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

A Klasszis díjjal jutalmazott Hold Alapkezelő befektetési igazgatója arra számít, hogy a tartósan nehezebb időszak pozitív változásokat is hozhat.

„Arra számítunk, hogy egy nehezebb időszak előtt állunk”, mondja Móricz Dániel, a HOLD Alapkezelő befektetési igazgatója, és kifejti, hogy az elmúlt három évtizedet meghatározta, hogy csökkent az infláció és csökkentek a kamatok. A HOLD Alapkezelő úgy véli, hogy ennek az időszaknak vége. Fokozatosan, de tartósan emelkedő inflációs- és kamatkörnyezettel számolnak, ami azt jelenti, hogy az aktív vagyonkezelésnek nagyobb szerepe lesz és egy kontrariánus stratégia is jobb eredményt hozhat. A befektetési igazgató kiemeli, hogy a válsággal tarkított időszakokban a HOLD Alapkezelő jól szokott teljesíteni.

„Bármennyire is nehéz lesz, ezek az időszakok és helyzetek teremtik meg a lehetőséget arra, hogy jobb hozamokat érjünk el a jövőben is.”

Móricz Dániel elmondja továbbá, hogy a lakosság pénzügyi tudatosságának növekedése milyen eredményekkel, a lehetőségek milyen bővülésével járna.

Nézze meg a teljes videót!

Az idei, 2022-es Klasszis díjátadón a HOLD Alapkezelő három díjat is átvehetett:

Privátbankár.hu Klasszis 2022 – Legjobb Abszolút Hozamú Származtatott Alap
HOLD Columbus Befektetési Alap A sorozat – 3. hely

Privátbankár.hu Klasszis 2022 – Az Elmúlt 10 Év Legjobb Abszolút Hozamú Alapja
HOLD Columbus Befektetési Alap A sorozat – 2. hely
Citadella Származtatott Befektetési Alap A sorozat – 3. hely

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.