1p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Gyengült a forint csütörtök reggelre a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben. Ez már április vége óta nem látott szint, többhavi mélypont.

Az MTI összefoglalója szerint az eurót reggel hét órakor 381,70 forinton jegyezték a szerda kora esti 379,71 forint után. A dollár jegyzése 352,01 forintra ment fel 349,46 forintról, a svájci franké pedig 391,72 forintra 389,14-ről.

Az EUR/HUF esti-éjszakai-reggeli alakulása a Privátbankár Árfoyamkereső grafikonján.
Az EUR/HUF esti-éjszakai-reggeli alakulása a Privátbankár Árfoyamkereső grafikonján.

Csütörtök reggeli jegyzésén a forint 2,8 százalékkal áll gyengébben a hét eleji kezdésnél az euróval, valamint 3,0 százalékkal gyengébben a dollárral és a svájci frankkal szemben. A forint a csütörtök reggelihez hasonló jegyzésen legutóbb március végén, április elején járt.

Friss árfolyamokat itt találhat >>

A forint év eleje óta felhalmozott nyeresége 4,5 százalékra csökkent az euróval, 5,7 százalékra a dollárral és 3,0 százalékra a svájci frankkal szemben.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!