1p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Netflix amerikai és nemzetközi terjeszkedése is lassabb ütemben folytatódott, mint azt a piac várta.

A Netflix az elmúlt 5 negyedévben először alulmúlta az elemzői várakozásokat az előfizetői számának növekedését tekintve. Az amerikai előfizetők tábora 670,000 fővel bővült, a becsült 1,23 millióhoz képest, míg a nemzetközi felhasználók 4,5 millióval lettek többen a várt 5,11 millióhoz mérten. A részvény árfolyama több mint 13 százalékot esett.

A bevételek 3,91 milliárd dollárt tettek ki a konszenzus 3,94 milliárdot alulról súrolva, míg az egy részvényre jutó nyereség 85 cent ( amelybe beleszámoltak 85 millió dollár nem realizált nyereséget) nehezen összemérhető a Reuters 79 centes konszenzusával. A Netflix versenytársaival élesedik a verseny, mivel az Amazon ráfokuszál a streaming szolgáltatására, a Disney és az AT&T többet fektet digitális tartalomba. A Netflix a 3. negyedévre is gyengébb előrejelzést adott, mint arra számítani lehetett. Tervei szerint 5 millió fővel bővül előfizetőinek köre, míg az elemzők 6 milliót becsültek. A vállalat szerint ez 650,000 új egyesült államokbeli és 4,35 millió új nemzetközi felhasználót jelent.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!