2019. február 4. 09:33
mfor.hu

Állítólag egy újabb régiós piacra is beléphet az OTP, sajtóértesülések szerint egy moldáv bankot vásárolhatnak meg.

Az OTP Bank megvásárolhatja a Société Générale (SG) moldáv leánybankjának többségi részesedését, számolt be egy helyi hírportál. Az információkban említett BC Mobiasbanca eszközállománya mintegy félmilliárd euró. A bank ráadásul a legutóbbi jelentése szerint eredményesen működött, hiszen a nyeresége 2017-ben 13 millió euró volt.

A pletykának az is alapot adhat, hogy a régió több más országában is folyik a SG csoport leányainak eladása, és például Bulgáriában a magyar pénzintézet vette meg a helyi hálózatot. Emellett felröppentek olyan értesülések is, hogy Szlovéniában is az az OTP-hez kerülhet a francia bankcsoport helyi leánya, az SKB Banka.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.