TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

Beperelték a gyártót a korábban kirobbant dízelbotrány miatt. Az ügy ismét több milliárd euróba kerülhet a cégnek.

Elkezdődött a Volkswagen részvényesek perének meghallgatása Németországban, írta hírlevelében az Equilor. A Volkswagen részvényesei beperelték a gyártót, mivel az a dízelbotrány kirobbanása előtt nem tájékoztatta a tulajdonosokat a lehetséges kockázatokról. A wolfsburgi központtól 20 mérföldre lévő Braunschweigban zajlik a tárgyalás, amely összesen 4000 részvényes perügyét foglalja magába.

A részvényesek összesen 9 milliárd eurós kompenzációt követelnek a gyártótól, de várhatóan ekkora összeget nem ítélnek meg nekik. A Volkswagen legutóbbi jelentésében közel 3,5 milliárd eurós céltartalék képzésről jelentett jogi ügyekre vonatkozóan, amely azt jelenti, hogy a dízelbotrány számlája 30 milliárd euró fölé rúghat. A Bankhaus Meltzer elemzője szerint a kért összeg maximum felét ítélheti oda a bíróság, véleménye szerint a reális büntetési tétel 3-4 milliárd euró között lehet.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.