<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Nyerhet-e az ellenzék a 2022-es választáson, kaphat-e újabb kétharmadot a Fidesz? Ki lehet Orbán Viktor utóda?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Giró-Szász András volt kormányszóvivővel, politikai elemzővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. október 28. 16:00

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!			
		
mfor.hu

Beperelték a gyártót a korábban kirobbant dízelbotrány miatt. Az ügy ismét több milliárd euróba kerülhet a cégnek.

Elkezdődött a Volkswagen részvényesek perének meghallgatása Németországban, írta hírlevelében az Equilor. A Volkswagen részvényesei beperelték a gyártót, mivel az a dízelbotrány kirobbanása előtt nem tájékoztatta a tulajdonosokat a lehetséges kockázatokról. A wolfsburgi központtól 20 mérföldre lévő Braunschweigban zajlik a tárgyalás, amely összesen 4000 részvényes perügyét foglalja magába.

A részvényesek összesen 9 milliárd eurós kompenzációt követelnek a gyártótól, de várhatóan ekkora összeget nem ítélnek meg nekik. A Volkswagen legutóbbi jelentésében közel 3,5 milliárd eurós céltartalék képzésről jelentett jogi ügyekre vonatkozóan, amely azt jelenti, hogy a dízelbotrány számlája 30 milliárd euró fölé rúghat. A Bankhaus Meltzer elemzője szerint a kért összeg maximum felét ítélheti oda a bíróság, véleménye szerint a reális büntetési tétel 3-4 milliárd euró között lehet.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.