2019. július 26. 12:06
mfor.hu

Mind az előző időszak eredményét, mind pedig az elemzői várakozásokat túlszárnyalva zárta előző negyedévét a Wizz Air.

72,4 millió eurós rekord nyereséget ért el a június végén zárult negyedévben a Wizz Air. A cég 0,57 euró részvényenkénti nyereséget ért el a 0,39 eurós elemzői konszenzussal szemben, írta reggeli hírlevelében az Equilor.

Árbevétel tekintetében szintén jól teljesített a cég, 691,2 millió eurót ért el a 680,33 millió euró konszenzussal szemben, ez 25 százalékos növekedést jelent az egy évvel korábbi 553 millióhoz képest.

A cég megerősítette korábbi egész évre vonatkozó 320-350 milliós nyereség becslését, továbbá a kedvező fejlemények tükrében korábbi kapacitásbővülésre vonatkozó 16 százalékos becslését 20 százalékra emelte. A részvény 3,8 százalékot emelkedett tegnap.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.