TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

Mikro- és kisvállalkozások pénzügyi adminisztrációját segíti a Takarék Business Assistant ma elindult online számlázó és ügyviteli rendszere.

Magyarországon csak az adóval kapcsolatos adminisztráció évente átlagosan majdnem 300 órát vesz el egy vállalkozás életéből, rontva a hatékonyságot és a jövedelmezőséget. Ráadásul július 1-jétől minden olyan számláról online adatot kell szolgáltatni a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak, amelyet belföldi ügyletről belföldi adóalanynak állítottak ki. Ez alól csak a magánszemélyek részére kiállított számlák a kivételek 2021. január 1-jéig. Az új szabályozás különös aktualitást ad a Takarék Business Assistant online pénzügyi asszisztensnek.

Újabb szolgáltatással segíti a kkv-kat a Takarékbank Újabb szolgáltatással segíti a kkv-kat a Takarékbank

Országszerte mintegy nyolcszázezer mikro- és kisvállalkozás működik – közülük 156 ezer a Takarékbank ügyfele –, az ő igényeikre fejlesztették ki a rendszert. A szolgáltatás, a tba.hu felületen történt regisztrációt követően a Takarékbank ügyfeleinek ingyenesen érhető el, 2021 július 31-ig.

A Takarék Business Assistant használatával a felére-harmadára csökkenthető a pénzügyi adminisztrációra fordított idő, mert a leggyakoribb és legnagyobb terhet jelentő munkafolyamatokban nyújt segítséget. Az online rendszer nem csak az adóhatósági adatszolgáltatást végzi el automatikusan, hanem kezeli a kimenő és a bejövő számlákat, felgyorsítja a számlázási folyamatot, figyeli a határidőket és a lejárt számlákat. Előre kalkulálja a várható áfafizetési kötelezettséget és a KATA összegét, a Cégkapura érkezett üzeneteket is megjeleníti, mindezzel egyszerűsíti és gyorsítja a kötelező adminisztrációt.

A Takarék Business Assistant emellett átfogó képet ad egy cég pénzmozgásairól, havi mérleget készít, tárgyévi összesítést ad, valamint szerződések és hatósági iratok rendezett tárolását is lehetővé teszi. Az új online számlázó és ügyviteli rendszerrel az adatok az interneten keresztül bárhonnan elérhetőek, nincs az irodához kötve, és a könyvelő is ráláthat a számlákra.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.