1p

Kiderült, mennyit kerestek a Molnál, a Waberer's-nél és a Rábánál. 

Arról ír a Forbes, hogy a Budapesti Értéktőzsdén tette közzé javadalmazási jelentését a Mol, a Waberer’s és a Rába Nyrt. is, jelentette a 24.hu. Egy 2019-es törvény szerint a BÉT-en jegyzett vállalatoknak kötelező beszámoln erről is. 

A jelentésből kliderül, hogy Hernádi Zsolt a Mol elnök-vezérigazgatója 380 millió 811 ezer 428 forintot, Világi Oszkár csoportszintű vezérigazgató-helyettes pedig 325 millió 416 ezer 290 forintot keresett tavaly.

A külsős tagok sem jártak kimondottan rosszul: Csányi Sándor 78,5 millióhoz, Anthony Radev majdnem 60 millió forinthoz jutott.

Hernádi Zsolt, a Mol elnök-vezérigazgatója. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt
Hernádi Zsolt, a Mol elnök-vezérigazgatója. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

A Waberernél Barna Zsolt, vezérigazgató, az elmúlt öt évre kapott 73 millió forintos juttatással összesen 175,6 millió forintot keresett tavaly.

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!