<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Nyerhet-e az ellenzék a 2022-es választáson, kaphat-e újabb kétharmadot a Fidesz? Ki lehet Orbán Viktor utóda?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Giró-Szász András volt kormányszóvivővel, politikai elemzővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. október 28. 16:00

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!			
		
mfor.hu

Részvényeket bocsájtanak ki a világ legnagyobb kriptopénzek bányászatához chipeket gyártó vállalkozása.

A Bitmain Technologies, a világ legnagyobb bitcoin bányászati cége részvénykibocsátásra készül, számolt be a Bloomberg. A vállalat tulajdonosa, a 32 éves milliárdos Jihan Wu 5 éve hozta létre a céget, és az elmúlt évek kriptoőrületének köszönhetően nagyon gyorsan hatalmasra nőtt. Tavaly a Bitmain árbevétele 2,5 milliárd dollárt tett ki.

Felmerül persze, hogy a Bitcoin lufi kipukkanása után miért érdemes a vállalat részvényeibe fektetni. Ennek kapcsán Wu azt nyilatkozta, hogy a bitcoinbányászathoz gyártott chipek mellett más termékekkel is szeretnének a közeljövőben piacra lépni. Így a terveik szerint a mesterséges intelligencia (AI) területén szeretnének chipeket fejleszteni, illetve más az alkalmazás-specifikus integrált áramkörök megalkotása is a terveik között szerepel. A cégvezető szerint az AI nagyon nagy jövő előtt áll, amiből a Bitmain is profitálhat.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.