2018. november 6. 08:42
mfor.hu

Sajtóértesülések szerint a vártnál gyengébb a kereslet az az iPhone XR iránt. Ez egyes vélemények szerint az 5C sorsát vetíti előre amelyet hasonló okok miatt idő előtt kivezettek.

A napokban közzétett negyedéves jelentésével egyidőben közölte az Apple, hogy a következő negyedévtől csak pénzügyi adatokat fognak nyilvánosságra hozni, iPhone-, Mac- és iPad értékesítési adatait pedig nem. A cég a döntést azzal indokolta, hogy ezek a negyedéves darabszámok félrevezetőek és nem tükrözik megfelelően a valós üzleti folyamatokat. A döntés önmagában is igen fontos, annak tükrében viszont még érdekesebb, hogy a japán Nikkei értesülése szerint a vártnál gyengébb lehet az iPhone XR iránti kereslet.

A Nikkei szerint az Apple szólt a Foxconn és a Petagron beszállítóinak, hogy vegyék vissza a gyártósorok számát, mivel a korábban várttól elmarad az érdeklődés, írta reggeli hírlevelében az Equilor.

Emellett az Apple egy kisebb gyártójánál, a Wistronnál is lefoglalt extra gyártósorokat arra az esetre, ha a vásárlók megrohamoznák a boltokat az XR készülék miatt, de az értesülések szerint idén már nem kap megrendeléseket a Wistron. Az iPhone XR az újonnan bemutatott XS és XS Max mellett az alacsonyabb ársávú modell, melynek sikeréről már most megoszlanak a vélemények.

A pesszimistább hangok szerint az XR pályafutása hasonlóan végződhet, mint az iPhone 5C-jé, melyet az Apple egy idő után kivett a kínálatból a gyenge kereslet miatt.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.