<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén - nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2022 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Némi kihagyás után újraindítjuk az Mfor podcast-sorozatát. Régi-új szolgáltatásunkat ezúttal a kriptodevizák témájával indítjuk el.

Az Mfor.hu-Privátbankár.hu lapcsoport mostantól kéthetes gyakorisággal újra jelentkezik podcast adásokkal, melyeket Mfor-podcast néven találhat meg a különféle csatornákon, ezek elérhetőségét a cikk végén osztjuk meg Önökkel.

A május 10-i adásunkban a kriptodevizák világába kalauzoljuk el hallgatóinkat. Aki kérdez, Király Béla, az mfor.hu alapítója, gazdasági végzettségű szakember és Eidenpenz József, lapcsoportunk tőzsdei szakírója, aki rendkívüli módon beleásta magát a kriptók világába.

Adásunkban a piaci folyamatok és tendenciák, a kriptók jövője mellett hasznos technikai információkra is kitérünk. Sok befektetőnek ugyanis fogalma sincs, hogy kezdjen hozzá, hogyan vásárolja meg első kriptóérméit. Podcastünkben átfogó képet kaphat arról, milyen lehetőségek vannak akár a hagyományos befektetési termékek terén, akár a magán blokkláncokban.

Hogy hallgassa?

Egyrészt a podcastet az mfor.hu és a privatbankar.hu oldalán is elérhetővé tesszük.
Másrészt letölthetővé tesszük az mp3 fájlt is, így akár a telefonja lejátszóját is használhatja majd.

Az optimális podcast-élményhez a podkaszt.hu leírását idézzük.

A podkaszt lételeme hogy nem kell helyhez kötve hallgatni. Ezért legjobb élményt a eszközökön nyújtják, legyen az akár telefon, akár tablet. Ebből kifolyólag az ezen eszközökre írt programok is nyújtják a legtöbb szolgáltatást. Például:

- Saját kereshető adatbázis
- Lassított / gyorsított lejátszási sebesség
- Könyvjelzők, fejezetek
- Adásnaplók megjelenítése

 

Ezeket szinte az összes nagyobb lejátszó tudja, de attól függően hogy milyen eszközön szeretnéd hallgatni, ajánlanak is párat induláshoz >>

Ezekben a lejátszókban megtalál minket Mfor podcast néven! Május 10-étől kéthetente új adásainkkal is találkozhat ezeken a linkeken. Addig is:

A műsor oldala az Anchor FM-en >>

Kövessen és hallgasson minket Spotify-on! >>

A podcast RSS feedje itt található >>

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.