2p

Némi kihagyás után újraindítjuk az Mfor podcast-sorozatát. Régi-új szolgáltatásunkat ezúttal a kriptodevizák témájával indítjuk el.

Az Mfor.hu-Privátbankár.hu lapcsoport mostantól kéthetes gyakorisággal újra jelentkezik podcast adásokkal, melyeket Mfor-podcast néven találhat meg a különféle csatornákon, ezek elérhetőségét a cikk végén osztjuk meg Önökkel.

A május 10-i adásunkban a kriptodevizák világába kalauzoljuk el hallgatóinkat. Aki kérdez, Király Béla, az mfor.hu alapítója, gazdasági végzettségű szakember és Eidenpenz József, lapcsoportunk tőzsdei szakírója, aki rendkívüli módon beleásta magát a kriptók világába.

Adásunkban a piaci folyamatok és tendenciák, a kriptók jövője mellett hasznos technikai információkra is kitérünk. Sok befektetőnek ugyanis fogalma sincs, hogy kezdjen hozzá, hogyan vásárolja meg első kriptóérméit. Podcastünkben átfogó képet kaphat arról, milyen lehetőségek vannak akár a hagyományos befektetési termékek terén, akár a magán blokkláncokban.

Hogy hallgassa?

Egyrészt a podcastet az mfor.hu és a privatbankar.hu oldalán is elérhetővé tesszük.
Másrészt letölthetővé tesszük az mp3 fájlt is, így akár a telefonja lejátszóját is használhatja majd.

Az optimális podcast-élményhez a podkaszt.hu leírását idézzük.

A podkaszt lételeme hogy nem kell helyhez kötve hallgatni. Ezért legjobb élményt a eszközökön nyújtják, legyen az akár telefon, akár tablet. Ebből kifolyólag az ezen eszközökre írt programok is nyújtják a legtöbb szolgáltatást. Például:

- Saját kereshető adatbázis
- Lassított / gyorsított lejátszási sebesség
- Könyvjelzők, fejezetek
- Adásnaplók megjelenítése

 

Ezeket szinte az összes nagyobb lejátszó tudja, de attól függően hogy milyen eszközön szeretnéd hallgatni, ajánlanak is párat induláshoz >>

Ezekben a lejátszókban megtalál minket Mfor podcast néven! Május 10-étől kéthetente új adásainkkal is találkozhat ezeken a linkeken. Addig is:

A műsor oldala az Anchor FM-en >>

Kövessen és hallgasson minket Spotify-on! >>

A podcast RSS feedje itt található >>

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!