TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2019. július 1. 09:49
mfor.hu

A pénzügyminiszter facebookos videóban beszél arról, hogy a vártnál is jobban teljesít a Magyar Állampapír Plusz.

Rövid videót tettek közzé Varga Mihály Facebook-profilján, melyben a pénzügyminiszter a Magyar Állampapír Plusz eddigi teljesítményéről beszél. Szavai alapján ez egy igazi sikertörténet:

Mint Varga elmondja, a vártnál népszerűbb és eredményesebb a Magyar Állampapír Plusz, az elmúlt néhány hét alatt több mint 1000 milliárd forintot jegyeztek belőle a magyar emberek.

Az új állampapír egyébként bevezetésekor repülőrajtot vett, már az első héten 529 milliárd forintot jegyeztek belőle. A kereslet akkora, hogy a kormány vizsgálja, meddig lehet fenntartani az új szuperkötvényt.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.