2019. július 1. 09:49
mfor.hu

A pénzügyminiszter facebookos videóban beszél arról, hogy a vártnál is jobban teljesít a Magyar Állampapír Plusz.

Rövid videót tettek közzé Varga Mihály Facebook-profilján, melyben a pénzügyminiszter a Magyar Állampapír Plusz eddigi teljesítményéről beszél. Szavai alapján ez egy igazi sikertörténet:

Mint Varga elmondja, a vártnál népszerűbb és eredményesebb a Magyar Állampapír Plusz, az elmúlt néhány hét alatt több mint 1000 milliárd forintot jegyeztek belőle a magyar emberek.

Az új állampapír egyébként bevezetésekor repülőrajtot vett, már az első héten 529 milliárd forintot jegyeztek belőle. A kereslet akkora, hogy a kormány vizsgálja, meddig lehet fenntartani az új szuperkötvényt.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.