<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Van élet az orosz gázon és olajon túl? Tényleg lehetetlen teljesen elszakadni Moszkvától? Elzárhatja Putyin a gázcsapot?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Holoda Attila energetikai szakértővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. május 26. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Tizenkettő ember ül az asztalnál az ukrán-fehérorosz határnál.

Hét ukrán és öt orosz képviselővel indultak a tárgyalások egy fehér terítővel fedett hosszú téglalap alakú asztalnál. A terem teljesen be van sötétítve, az asztalon ásványvíz és jegyzetfüzetek. - derül ki az alábbi videóból, amit a Belta fehérorosz hírügynökségre hivatkozva tett közzé a TASzSz orosz hírszolgálati iroda.

Mielőtt a tárgyalások megkezdődtek volna, a fehérorosz elnök képviselője a következőket mondta oroszul:

"Önök biztonságban vannak, ennek a biztosítása szent kötelességünk".

A tárgyaló felek (fotó: Belta)A tárgyaló felek (fotó: Belta)

Ezután átadta Alakszandr Lukasenka fehérorosz elnök jókívánságait, miszerint remélhetőleg sikerül megoldást találni a helyzetre.

"A fehérorosz nép imádkozik a sikerért. Bármilyen kérésüket teljesítjük a tárgyalásokkal kapcsolatban. Várjuk az eredményeket."

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.