2p

A magyarországi központok átszabása után jön most ez a munka.

Az Indotek Group 2019-ben vásárolta meg a marosvásárhelyi Promenada Mall nevű bevásárlóközpontot, ezzel az akvizícióval lépett be a társaság a romániai ingatlanpiacra.

A vállalat helyi portfóliója azóta bővült, már a Bukarest központjában található One Victoriei irodaház és a Băneasa Business Center is az társasághoz tartozik. A cég további terjeszkedést tervez a régióban, így jelenleg is több potenciális akvizíció kapcsán folynak tárgyalások.

A Promenada Mall felújítás utáni látványterve. Fotó: Indotek
A Promenada Mall felújítás utáni látványterve. Fotó: Indotek

Magyarország legnagyobb kereskedelmi ingatlanportfólióval rendelkező cégcsoportjaként az Indotek Group az öt éve tartó plázafelújítási programja keretében 9, a retail portfóliójába tartozó bevásárlóközpontot újított fel, illetve modernizált.

A megújított Szeged Plaza kívülről. Fotó: Indotek Group
A megújított Szeged Plaza kívülről. Fotó: Indotek Group

Így a 2021-es év folyamán Szegeden, Kaposváron és Szolnokon, ezt megelőzően Sopronban, Csepelen, Zalaegerszegen és Debrecenben zárta le sikeresen a felújítási projektjeit a társaság. Az idei évben pedig a Pécs és a Győr Plaza korszerűsítési munkálatai is befejeződtek.

"Az elmúlt időszak tapasztalatai szerint – az átalakuló vásárlói szokások, a digitalizáció és az e-kereskedelem térnyerése ellenére – a bevásárlóközpontok létjogosultságát bizonyították, szerepkörük még mindig fontos azáltal, hogy a vásárlók közösségi és találkozási pontként is tekintenek a plázákra." – vélte Jellinek Dániel, az Indotek Group alapítója és vezérigazgatója.

A vállalat korábban belépett a görög és az olasz ingatlanpiacra is. 

 

 

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!