1p

Felbolydult Magyarország a június 9-i európai parlamenti és önkormányzati választások előtt, ami elsősorban a Magyar Péter-jelenségnek köszönhető. A NER-rel szembefordult jogász pártja a voksok negyedét is megszerezheti, és ezzel átrajzolhatja a politikai térképet. A Tisza Párt egy centrista erő lehet, ehhez azonban kellő tartalommal és személyekkel kellene feltöltenie magát – gazdasági terveiről például még nem sokat tudunk. Mintha a Fideszen a félelem jelei mutatkoznának, valószínűleg ezért támadja óriási erőkkel új ellenfelét. De lehet-e valódi változás majd 2026-ban? Erről is beszélt a hét videójában Csabai Károly főszerkesztő és Wéber Balázs újságíró.    

Ha tetszett a videó, nézzen még párat!

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!