2p

Tudni akarja, ki szivárogtatta ki a róla szóló rendőrségi jelentést. Azt is elárulta, kihez került az irat.

Újabb poszt, újabb feljelentés - erős hétfője van Magyar Péternek. Miután korábban arról írt, hogy a Schadl-Völner-ügyben az ügyészségen fog beszélni Rogán Antal érintettségéről, nem sokkal később egy újabb poszttal jelentkezett a Diákhitel Központ Zrt. NER-rel szembefordult, március 15-én politikai mozgalmat indított korábbi vezérigazgatója.

"Tisztelt Rendőrség!
Kérem, hogy a tegnapi posztomat értékeljék feljelentésként és rendeljenek el nyomozást annak kiderítésére, hogy a rendőrség állományából ki, milyen céllal és kinek az utasításából szivárogtatta ki az említett, hamis megállapításokat tartalmazó rendőri jelentést"
 
- írja arra jelentésre utalva, amelyben állítása szerint valótlanul szerepel az, hogy erőszakosan viselkedett volna 2020-ban feleségével, Varga Judit egykori igazságügyminiszterrel.
 
Magyar bejegyzésében felfedi annak az újságírónak a kilétét is, aki megkereste a jelentéssel kapcsolatban, miután az - az újságíró állítása szerint - a rendőrségtől a birtokába jutott.
"Kérem, hogy az eljárásban hallgassák meg tanúként Dezső Andrást, a HVG újságíróját, aki állítása szerint a rendőrségtől kapta meg a dokumentumot"
- írja Magyar Péter.

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!