1p

De csak hét szavazókörben.

Győrben is újraszámlálást rendeltek el, viszont a 97 szavazókörből csak hétben.Győrben a nagyon hosszú Fidesz uralom után idén a pártoktól független oknyomozó újságírót Pintér Bencet választották meg polgármesternek, de a regnáló városvezető Dézsi Csaba András csupán 440 szavazattal maradt el tőle. E mellett pedig 987 érvénytelennek nyilvánított polgármesteri szavazólap is képződött. 

A választás szorosságára való tekintettel viszont egy-egy szavazaton is sok múlhat. A harmadik helyezett Borkai Zsoltnak is sikerült szavazóköröket nyernie a városban, nem is keveset, összesen 19-et, míg Dézsi 41-et, addig a győzelemre álló Pintér pedig 36-ot.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!