2p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Amilyen váratlanul felbukkant, ugyanannyira várhatóan el is tűnt a volt köztársasági elnök.

Eltűnt a spanyol lovasiskola Facebook oldaláról a Novák Katalin látogatásáról szóló poszt - lelte fel a 24.hu. Az Andalúziai Királyi Lovasiskolában bukkant fel csütörtökön Novák Katalin volt köztársasági elnök egy magas rangú spanyol katonatiszt társaságában – erről az intézmény a Facebook oldalán számolt be még pénteken. Csakhogy a bejegyzés azóta elérhetetlen, mert leszedték azt.

A lovak társaságában Novák Katalin arcára visszatért a mosoly
A lovak társaságában Novák Katalin arcára visszatért a mosoly
Fotó: Facebook/ Andalúziai Királyi Lovasiskolába

Lovak, ezredes

A lovasiskola pénteki posztjában azt írta, látogatást tett nálunk Novák Katalin, Magyarország korábbi elnöke és Ignacio Rosales de Salamanca ezredes, a spanyol honvédelem andalúziai küldöttségének megbízottja. A bejegyzéshez több fotót is csatoltak. Az ezredest a helyi média szerint szűk egy éve nevezték ki erre a posztra. A volt köztársasági elnökről és az ezredesről több közös fénykép is készült.

A 24.hu megkérdezte a Jerez de la Fronterában található lovasiskolát, miért döntöttek a bejegyzés eltávolítása mellett, de még nem kapott választ.

Novák Katalin február 10-én mondott le köztársasági elnöki pozíciójáról, nem sokkal az után, hogy kiderült, tavaly áprilisban elnöki kegyelemben részesítette K. Endrét, a bicskei gyermekotthon igazgatóhelyettesét, aki segítette a pedofil igazgatót a rá terhelő vallomást tévő gyerekek kényszerítésében. Novák Katalin lemondása óta nem jelent meg nyilvánosan, még utódja, Sulyok Tamás beiktatására sem ment el.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!