1p

Ismét olvasóink véleményére voltunk kíváncsiak.

Nagy bomba robbant pénteken, hiszen a Fidesz-KDNP fővárosi listavezetője, Szentkirályi Alexandra bejelentette, hogy a főpolgármesteri választáson visszalép az LMP és a Vitézy Dáviddal Budapestért szervezet által jelölt Vitézy Dávid javára. A döntés komoly felhördülést okozott, sokan pedig már temetni kezdték Karácsony Gergely jelenlegi főpolgármestert. Mi is megkérdeztük olvasóink véleményét:

Ahogy az grafikonunkon is látszik, kizárólag az Mfor olvasóinak nem reprezentatív válaszai alapján Karácsony Gergely mégis megnyugodhat, hiszen magabiztosnak nevezhető fölénnyel húzná be a választást, hogyha valóban ilyen végeredmény születne. A napokban az EP-voksolás várható végeredményéről is kérdeztük önöket, erről itt olvashat tovább:

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!