1p

Megőrizte faluvezetői székét.

Nagyon megverte az összes ellenfelét Derks Wilhelmus Josephus, a vas vármegyei Egyházasrádóc hivatalban lévő polgármestere. Függetlenként indult, akárcsak a három másik jelölt, ám a 803 érvényes szavazatból 610-et megszerzett, ez 75,97 százalék.

A második Sőre Zoltánnak 108 szavazat jutott, ez mindössze 13,35 százalékra volt elég, míg a bronzérmes Szvoboda Tamásra 67-en (8,37 százalék), a negyedik Baranyi Sándorra csupán 18-an szavaztak, amivel 2,24 százalékot ért el. A győztes 2020 óta vezeti a települést, akkor az előző polgármester lemondása miatt volt időközi választás, amin első lett. Sőre és Szvoboda négy éve is indult, de akkor is alulmaradtak.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!