1p

A Tisza Párt EP-listavezetője beváltotta drogtesztes ígéretét.

Ahogy arról korábbi cikkünkben is írtunk, azután, hogy a kormányközeli sajtó megvádolta kábítószer-használattal, Magyar megígérte, hogy drogtesztet fog csináltatni – ugyanakkor felszólította a Fidesz-KDNP listavezetőjét, Deutsch Tamást, és a kormány tagjait, hogy tegyenek ők is így, és hozzák nyilvánosságra az eredményeket.

Azóta eltelt néhány nap, és valóban eljött a csütörtök, amely nap reggelére a politikus a drogtesztjének elkészítését ígérte. Közösségi oldalán megjelent posztjában számolt be arról, hogy ez valóban meg is történt, és pénteken az egyiknek már meg is lesz az eredménye.

Magyar Péter ezután kérdéseket szegezett Rogán Antalnak és Deutsch Tamásnak, mint írta:

ti már voltatok a laborban? Mikor hozzátok nyilvánosságra az eredményeket? Ha nem hozzátok nyilvánosságra, mindenki tudni fogja az okát…

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!