1p

Csütörtökön az ügyészség elé tárja, amit Rogán Antal és a Schadl-Völner-ügy kapcsolatáról tud.

Úgy tűnik, új fokozatba kapcsolt a Magyar Péter és Rogán Antal közti ellentét. Miután vasárnap Magyar arról beszélt, hogy Rogán Antal köreiből irányított személyes támadás indult ellene, majd Varga Judittal, volt feleségével is összeszólalkozott közösségi oldalán, hétfő reggeli posztjában nyílt kihívást intézett a miniszter ellen.

"A Schadl-Völner ügy nyomozati irataiban szereplő Tóni, Ádám, Barbara teljes neve: Rogán Antal, Nagy Ádám, Rogán Barbara.
Schadl György, a Végrehajtói Kamara korrupt vezetője, elsőrendű vádlott, Rogán Antal embere volt"
 
- írja most, hozzátéve, hogy erről "miniszterektől" (volt felesége a Schadl-ügy idején még Völner Pál főnöke volt, bár Varga Juditot e posztjában nem említi) szerzett tudomást és
 
"bizonyítani is tudom".
 
A bejegyzést azzal zárja, hogy csütörtökön bizonyítékait a Központi Nyomozó Ügyészség elé tárja.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!