2p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Bárkiből lehet EP-képviselő.

Lehet, hogy nagyon sok mindenki most fideszes színekben elindul, mert már nem tud ugrálni, de ne legyenek meglepődve, hogy az önkormányzati választás után rengeteg polgármester és képviselő fogja otthagyni a Fideszt, és folytatja függetlenként a munkáját, vagy esetleg csatlakozik ahhoz a politikai közösséghez, amely olyan eredményt fog elérni június 9-én az EP választáson – hogyha nem lehetetlenítenek el minket adminisztratív eszközökkel, mint mondjuk Oroszországban – amely a Karmelitából és esetleg a Holdról is fog látszani – mondta Magyar Péter a Válasz online podcast műsorában.

Tüntetés a Markó utcánál
Tüntetés a Markó utcánál
Fotó: Izsó Márton Artúr

Magyar arról is beszélt, hogy pártja úgy fog EP-listát összeállítani, ahogyan még senki sem csinálta. Mint mondta, meg fogják kérdezni az embereket, hogy kit szeretnének látni a listán.

Be fogom jelenteni szombaton: lehet pályázni önéletrajzzal, Európa-vízióval, Magyarország-vízióval.”

– fogalmazott az április 6-ra szervezett tüntetésére utalva.

Magyar elmondta, hogy rengeteg már most függetlenként elinduló polgármester, illetve jelenleg is regnáló polgármester és képviselő jelezte neki, hogy dolgoznának vele. Mivel kevés az idő, Magyar szerint nehéz lesz mindenkivel leülni beszélgetni és meggyőződni arról, hogy tényleg egy irányba haladnának-e és meg lehet-e bennük bízni. Magyar azt mondta, hogy nagyon óvatos lesz azzal, hogy kivel fog megállapodást aláírni, mert tart attól, hogy a rogáni propaganda megpróbálja az új politikai közösségét lejáratni.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!