2p

A Tisza Párt vezetője vitára hívja Orbán Viktort és Gyurcsány Ferencet is - a köztelevízióban. Ha tíz napon belül erre nem kerül sor, akkor tüntetést szervez az MTVA Kunigunda utcai székháza elé.

Miskolcon folytatódott Magyar Péter országjárása, akinek ezúttal is sikerült széles tömegeket az utcára csalnia - írja a 24.hu. Beszéde egy pontján kitért arra, hogy korábban kihívta nyilvános vitára Orbán Viktort és Gyurcsány Ferencet is, de a „narancssárga és a kék Fidesz két bátor utcai harcosa” inkább Deutsch Tamást és Dobrev Klárát küldené maga helyett. Magyar azt mondta, nem akar Deutsch Tamással vitázni, de ha ez az ára annak, hogy két és fél hónap után végre bemehessen a köztelevízióba, akkor áll a dolgok elébe.

Magyar Péter nerm fél szembenézni vitapartnereivel
Magyar Péter nerm fél szembenézni vitapartnereivel
Fotó: Mfor/Mester Nándor

Ahogy reggeli nyílt levelében, úgy most is felszólította az EP-listavezetőket, hogy közösen lépjenek fel a vita érdekében, majd a közmédia vezetésének is üzent, hogy az teljesítse a jogszabályi tájékoztatási kötelezettség és engedje be őket élő adásban. Ezen a ponton ígérte meg Magyar Péter, hogy ha tíz napon belül nem jelez nekik a közmédia a vita részleteiről, akkor a Kunigunda utcába fogja hívni az embereket.

Ott leszünk a köztelevízió III. kerületi, Kunidgunda utcai épületénél, és addig nem megyünk haza, amíg nem engedik meg, hogy beolvassuk a magyar emberek követelését, vagy leüljünk egy élő, egyenes vitára. Deutsch Tamással, Dobrev Klárával, Gyurcsány Ferenccel, Orbán Viktorral vagy akivel akarják. Az a mi köztelevíziónk! Innen is üzenem neki, hogy ha tíz napon belül nincs válasz, ott leszünk sok ezren – jelentette ki.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!