1p

Áll a bál az ellenzéki politikus és az ATV között.

Egy perc után sétált ki az ATV Egyenes beszéd című műsorából Magyar Péter, miután Rónai Egon egy dossziét adott át neki, melyben az szerepelt, mennyi alkalommal hívták őt az ATV műsoraiba, ezt a csatorna közzé is tette. Ezt követően az ellenzéki vezető egy Facebook-posztban azt közölte, hibázott, minkor azt hitte, korrekt interjút akarnak vele készíteni, mivel – írta – az ATV a Fidesz házitelevíziója, amit szerinte az igazol, hogy Mészáros Lőrinc cége értékesíti a csatorna reklámidejét, közzéteszik a kormányzati propaganda hirdetéseit is, és NER-lovagnak nevezte az ATV vezetőjét, Németh Szilárdot – írja a Media1.

Botrány
Botrány
Fotó: Facebook / Magyar Péter

Ezután Magyar az ATV több munkatársáról közzétette, szerinte melyik felekezethez tartozik, egyiküket volt III/III-as ügynöknek nevezte. A Media1 megjegyzi, ezek személyes adatnak minősülnek.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!