2p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Órákkal a közmédia vitája előtt újabb levelet küldött az MTVA vezetésének Magyar Péter. A 20 órakor kezdőd vitáról lapunk is élőben tudósít majd. 

Magyar Péter levelében felszólította őket, hogy legkésőbb 17 óráig küldjék el neki azokat a felvételeket, amelyeket a vita során le akarnak adni róla. Mint legfrissebb Facebook-posztjában írja, olyan információk jutottak a birtokába, melyek szerint a közmédia

minden lehetséges eszközt fel fog használni a ma esti vitán, hogy a valódi ellenzéki listavezetőket lejárassa, akár a Fidesz szatelit pártjaival közösen.

Arra ugyanakkor nem tért ki, kiket ért valódi ellenzéki listavezetők, és kiket kollaboránsok alatt.

Magyar arról is írt, hogy a közmédia nem hajlandó kiadni más médiumoknak a vitáról készült felvételeket a műsor után, így azok a beszámolóikban nem tudnak majd mozgóképes bizonyítékokkal szolgálni az elhangzottakról.

A legnagyobb ellenzéki párt vezetőjeként, több millió magyar ember nevében felszólítom Önöket, hogy ne hallgassák el a vitát a magyar választópolgárok elől és adják ki a vita után a felvételeket a teljes magyar médiának

– zárta levelét a Tisza Párt listavezetője.

A nap folyamán a vita két másik résztvevője, Donáth Anna és Dobrev Klára is arról értekezett, hogy nem számítanak tisztességes vitára: Dobrev felkészült rá, hogy el fogják hallgattatni, Donáth Anna szerint pedig a Fidesz mellett a vita vezetőivel is meg kell majd küzdeniük.

Az este 20 órakor kezdőd vitát lapunk percről-percre tudósítja, érdemes velünk követni.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!