1p

A közismert ügyvéd, alkotmányjogász közösségi oldalán tette közzé 12 pontját a nemzeti ünnep alkalmából.

Többek között a „valódi nemzeti egység megteremtését” javasolja. „Nincs olyan, hogy nemzeti oldal! Csak a nemzet oldala létezik, amibe minden nemzet- és honfitársunk beletartozik, világnézettől függetlenül. Március 15-én mindenki büszkén viseljen nemzeti színű kokárdát!,”

Facebook-posztjában  ír arról is, hogy „közös ügyeink intézésének alapja legyen az emberi méltóság!” Emellett többek között „emberhez méltó egészségügyi ellátást” javasol, a közoktatás helyzetének a rendezését, a felsőoktatás függetlenségének, a sajtó szabadságának és a demokratikus intézmények valódi működésének visszaállítását és az öt hatalmi ág elválasztását indítványozza, valaminz egy új, „valódi konszenzuson alapuló” alkotmányra tesz javaslatot – utóbbit népszavazással erősíttetné meg.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!