1p

Majd egy hét után válaszolt a rogáni propaganda ökle, a “köz”televízió a listavezetői vitával kapcsolatos kérdéseire Magyar Péternek, a Tisza Párt alelnökének.

"Majd egy hét után válaszolt a rogáni propaganda ökle, a “köz”televízió a listavezetői vitával kapcsolatos kérdéseimre. Vagyis nem válaszolt. A két mondatból sem az nem derült ki, hogy mikor, hol és milyen feltételek mellett lenne a vita, sem az, hogy élőben adnák-e a beszélgetést" - írja Magyar Péter legfrissebb Facebook-bejegyezésében. 

Az alelnök rámutat: "Két dolog viszont kiderült. Az, hogy a Rogánpress húzza az időt és az, hogy a nevét senki sem meri adni ehhez."

Posztjában természetesen nyilvánossá is tette az MTVA rövidke levelét is. 

“Tisztelt Magyar Péter! Köszönjük érdeklődését a közmédia által tervezett EP-vita lebonyolításával kapcsolatban. A jövő hét folyamán, a pünkösdi ünnepet követően tájékoztatjuk a listát állító szervezeteket a vita valamennyi részletéről. Türelmét köszönjük! Tisztelettel, Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt.”

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!