1p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A héten elkezdődött a magyar uniós elnökség, amelynek nyitányaként a magyar kormányfő az ukrajnai háború kitörése óta először ellátogatott Kijevbe – a rég várt vizit enyhülést hozhat, de a kézfogás Zelenszkijjel kényszeredettre sikerült. Orbán Viktor pénteken, jókora nemzetközi vihart kavarva, Moszkvába is elutazott és tárgyalt Vlagyimir Putyinnal, és az EP-ben is aktivizálta magát: új frakcióval venné be Brüsszelt.

Eközben Magyar Péter már a Néppárttal épít csapatot Portugáliában, itthon pedig programot hirdet, és támogatói pénzekből venné fel a versenyt a gigantikus NER-gépezettel – Dávid legyűrné Góliátot. Erről is beszéltek a hét videójában újságíróink, Bózsó Péter és Wéber Balázs.

Ha tetszett a videó, nézzen még párat!

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!