1p

Rövid beszédet mondott a miniszterelnök hétfőn hajnali háromnegyed 1 körül.

Orbán Viktor a Bálnában tartott beszédet hajnali háromnegyed 1 körül. Az 57 százalékos részvételre a miniszterelnök azt mondta, „a demokrácia köszöni, jól van”. Üdvözölte, hogy Kelemen Hunorék az RMDSZ-szel elérték az európai parlamenti 5 százalékos küszöböt.

„Háborús helyzetben, nehéz csatákban arattunk győzelmet” – mondta, majd sorolta, mennyi települést vesztettek és nyertek meg.

Az EP-választásról azt mondta: az emberek világosan megüzenték, békét akarnak, és megerősítést kapott a békepárti kormányzati politika.

Ezt egy táviratban küldené el Brüsszelbe, ami így hangzana: migráció stop, háború stop, gender stop, Soros stop, Brüsszel stop.

A Jóistennek van humorérzéke – mondta –, mert a párizsi olimpia évében írta ki a magyar történelemből a Momentumot. Úgy vélte, a választók mindenkit leszavaztak, akik az EP-ben hazájuk ellen dolgoztak.

Legyőztük a régi ellenzéket, az új ellenzéket, és bárhogy is hívják, mindig le fogjuk győzni – mondta a kormányfő.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!