1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Csütörtök este tizenegy európai parlamenti képviselőjelölt ütközteti érveit a Várkert bazárban. Lapunk az eseményről percről percre tudósít, kövesse velünk Ön is!

A tizenegy, EP-listát állított párt képviselőjelöltje vitázik egymással hamarosan a Várkert bazárban. A 100 percre tervezett összecsapást lapunk is közvetíti.

Érkeznek a résztvevők, néhányan szimpatizánsaikkal együtt

Az Európai Parlamentbe pályázó, listát állított pártok képviselőit a Várkert bazárban berendezett pódiumra várja a szervező állami televizió. Egyes képviselők népes kísérettel és támogatókkal érkeznek, akik mellettük demonstrálnak. A közeli Döbrentei térre tüntetést hirdetett az MKKP, a Tisza Párt hívei Magyar Péterre vártak.  

Magyar Péter Tónika showra készül ott benn

Dobrev Klára, a DK listavezetője égszínkék blézerben és nadrágban vonult végig támogató körében a Lánchídtól a Várkert bazárig, s menet közben több interjút adott több független sajtóorgánumnak. A Momentumot képviselő Donáth Anna meggypiros egyberuhát viselve nyyilatkozott a Gulyáságyú Médiának, majd pár perc különbséggel mindketten beléptek az épületbe. A szokásos fehér ingben megjelent Magyar Péter az ismert furgon tetejéről saját híveihez szólt, de előtte rendőrökkel fenyegette meg azokat a DK-sokat, akik nem akarták eltenni zászlóikat és Tónika shownak nevezte a készülő benti rendezvényt.

Magyar Péter szerint mindenki békepárti és feljelenti Orbán Viktort

Magyar Péter felszólította Papp Dánielt, az állami tévé vezérigazgatóját, hogy jöjjön ki és nézzen a kinti tömeg szemébe. Megismételte, hogy a választások után mindenkit feljelent, aki az őt lejárató kampány részese volt. Néven nevezte Orbán Viktort is, akit szintén feljelent a háborús propagandája és a rágalmazásai miatt.

A bemelegítés véget ért, mindenki a tévés összecsapást várja

Korábbi Tisza-rendezvényekről játszanak be részleteket, főleg Magyar Péter országjárásának elejéről. Nem látni egyelőre a többi párt képviselőjét, de sietniük kell, mindjárt kezdődik a tévés rendezvény.

Az M1 úgy tesz, mintha közszolgálati lenne

Pár perccel a képviselők fóruma előtt az M1 tévé néhány másodperces bejátszásokban számol be több ellenzéki párt, illetve egyes főpolgármester-jelöltek kampányeseményeiről. Mi történt?

Mindenkit bemutatnak, Dobrev azonnal az ATV-re hívott mindenkit

Magyar Péter a békére szavazást kért mindenkitől. Márki-Zay Péter felemlegette, hogy Orbán Viktor nem fogott kezet vele. A többiek egyszerűen köszöntötték a nézőket. 

Óvónénit és óvóbácsit játszik a két műsorvezető

Kioktató hangnemben ismertették az MTV által megszabott szabályokat, közben ez EP-s gyakorlatra is hivatkoztak.

Jönnek a rövid bemutatkozók, Orbáni bűnökkel és jövőtlenséggel a fiataloknak

Kezdett a Megoldás Mozgalom, jött Ungár Péter, aki az alacsony politikai színvonal miatt elnézést kért. Szerinte a választás tétje az Európához húzás vagy sem. Dobrev Klára az Orbán-rendszer bűneit sorolta és az ATV-re hívta az összes jelenlévő politikust. A Második Reformkor képviselője a fiatalok kilátástalanságáról beszélt. Donáth Anna az EP-ben végzett hazafias munkájáról szólt.

Deutsch Tamás magyarpéterezett és gyurcsányozott

Felmondta a Fideszes leckét Deutsch Tamás, a kormánypárt listavezetője hazugnak nevezte a DK-t, vagyis a Gyurcsány-pártot és Magyar Péter pártját, amit egy feleségét megalázó ember vezet.

Magyar Péter visszavág

Deutsch Tamásnak felrótta, hogy a rengeteg millió forintokért cserébe a második legkevesebbet vett részt az EP munkájában. A kutyapárt képviselője poénokkal igyekezett felhívni magára a figyelmet és ellenőriztetni akarta, hogy lopott-e az őt vevő M1-es kamera.

Első téma, amit persze sokan nem akartak elfogadni, de mégis beszéltek róla

Európa és az EU védelme, ezt írta elő önhatalmúlag az MTVA. A Megoldás Mozgalom képviselője ütközőállamnak nevezte hazánkat, a kíbervédelmi képesség növelését sürgette. Ungár Péter önálló európai védelmi politikát és közös hadsereget szorgalmazott. Dobrev Klára szerint Európa szégyene egyenlő Orbán Viktorral, Moszkva trójai falovának nevezte őt. "Senki sem akar háborút, hazudik a kormány, kiáll a szekerünk rúdja a NATO-ból a kormány miatt" - mondta. A Második Reformkor képviselője értelmetlen, orosz és arab befektetőket kiszolgáló politikának nevezte a kormányét. Népszavazást kezdeményezett a szociális programjukról. Az MMN vezetője, Márki-Zay Péter a Fidesz háborúpártiságát bírálta és felrótta Orbán Viktornak, hogy a fia vezetésével magyar fiatalokat küld egy háborús övezetbe, Csádba és hogy hazaárulásként késleltette Svédország NATO-tagságát.

A Momentum Karsai Dániel kérésének támogatását sürgette

Főleg Deutsch Tamástól kérte ezt, de ő válaszra sem méltatta Donáth Annát.

Deutsch Tamás dollárbaloldalozott egyet

A fideszes képviselő szerint a "guruló dollárok" irányítják a Sorospárti, háborút akaró ellenzéki képviselőket. "Nem küldünk fegyvereket és katonákat Ukrajnába" - hangsúlyozta.

Róna Péter az orbáni külpolitika elutasítását kérte, külön Magyar Pétertől is

Felolvasta az álláspontját, Magyarország elszigetelődését rótta fel a kormánynak.

Magyar Péter a háborúpárti Fideszről beszélt

Visszautasította, hogy a Tisza Párt háborúpárti és azt is, hogy visszaállítanák a sorkatonaságot. Bírálta, hogy két éve háborús veszélyhelyzetet tart fenn a kormány és szerinte ennek is köszönhető, hogy gazdagodik az Orbán-Tiborcz-Mészáros Részvénytársaság, amit fel fognak oszlatni, ha hatalomra kerülnek.

Toroczkai László a magyar vállalkozók megsegítését hirdette

Helyretette az összes jelenlévő képviselőt, akik szerinte az országgyűlési választásokkal keverik az EP-választásokat. "Mindenki globalista, csak a Mi Hazánk az igazi párt" - mondta.

Itt a migráció és a bevándorlás, a második téma

Óriási félremagyarázás indult be. Huszár Tibor, a Megoldás Mozgalomtól az elvándorlást tragédiának nevezte és védeni akarta az országot az idegenektől. Az LMP-s vezető a globális cégeket okolta a klímaváltozásért, ami útnak indítja a milliónyi embert. Bírálta az akkugyárakat ide telepítő magyar kormányt. Dobrev Klára emlékeztetett, hogy a kormány kiengedett embercsempészeket, 120 ezer vendégmunkást telepítenek be az országba a fideszes munkaerőkölcsönző cégek, sőt, " további 200 ezret akarnak behozni, miközben rabszolgaként dolgoztatják őket és a magyar dolgozókat " - mondta. A fiatalok a kivándorláson gondolkodnak, méghozzá nagy számban. Lakásprogram kell, akkugyárak helyett egészségipar - vetette oda Pekárné Farkas Emese, a Második Reformkor képviselője.

Orbán bűnszervezete migránsokat telepít be az MMN szerint

Márki-Zay Péter minőségi, nyugati béreket akar és szerinte nem kell behozni keleti dolgozókat. A Momentum képviselője örült, hogy 2017-ben indított kampányuknak köszönhetően sikerült elkerülni az államcsődöt, mert most idén lett volna az akkor Orbánék által erőltetett olimpia. Deutsch Tamás no-go zónákról beszélt, a határkerítés lebontásának tervével vádolta a "dollárbaloldalt" és az illegális migráció támogatásával, "nem lesznek migráns-gettók"  - fűzte hozzá.

Körözött bűnözőket támogat Orbán Viktor, mondta Róna Péter

Nem támogatja a letelepedési bizniszt és ellenezte, hogy megbélyegezzék a menekülteket. "Nekünk, magunknak kell megalkotni a józan bevándorlási politikát" - mondta. Magyar Péter azt fejtegette, hogy csak Debrecenbe 40-50 ezer ázsiai férfit telepít be a kormány, miközben leverik ezzel a magyarok bérét.

Csodás kombó jön: a mezőgazdaság vagy demokrácia

Választhatnak a képviselők, lássuk, ki mit akar!

Orbán Viktor sunnyog és segít megúszni a bűnöket, Dobrev Klára szerint

Megoldás Mozgalom: Önfenntartás kell. Az LMP a külföldieknek, például akkugyári cégeknek kiárusított magyar földről és a kiváló magyar paradicsomról beszélt, ami viszont nincs a boltokban. DK-MSZP-Párbeszéd: Sulyok Tamás átjátszott magyar földeket külföldieknek, "közben Orbán Viktor sunnyog". "Orbános vagy Orbán nélküli Fidesz, engem nem érdekel, soha nem kötünk velük semilyen alkut, le fogjuk váltani ezt a korrupt rendszert " - mondta Dobrev Klára.

 

Hurrá, mindenki betartja az időkeretet!

Fantasztikus eredmény, Németh Balázs másorvezető amúgy tanárosan megdícsérte a nebulókat, hogy nem lépik túl a kiszabott időket.

Jogállam az, ha nem lehet megúszni a bűnöket

A hatalom túlkapásairól beszélt Donáth Anna és felemlegette, hogy igenis volt értelme megakadályozni az uniós pénzek elszórását és a jogállamisági feltételek teljesítéséhez kötni.

Deutsch Tamás arcán kitört az unalom

Nagy levegővétele előtt látszott, hogy mennyire figyel arra, hogy kimondja a kötelező szavakat: Soros, dollárbaloldal, Brüsszel, hazaáruló.

Padlón a magyar gazdák és sokkal kevesebben is vannak

Magyar Péter a lengyelek felemelkedéséről beszélt, bírálta a kormányt, mert szerinte tönkretette a magyar méhészetet, a NER-es oligarchák mostanában újabb földeket szereznek. A zöldségek és gyümölcsök áfáját 5 százalékra akarja csökkenteni a Tisza Párt - fejtegette. 

Folytatódik a 11 monológ, már nagyon kínos

Csak elvétve vannak ripisztok, az óvóbácsi és az óvónéni nem engedi, arra hivatkoznak, hogy nem ezt engedélyezték. Egy-két képviselőt ez nem izgat, néha visszaszólnak a másiknak.

Végre, itt a zárómondatok sora

Máté Pétert is idézte a MEMO képviselője. Ungár Péter szerint jó volt, hogy létrejött ez az esemény. 

Deutsch Tamás "eszement sületlenségei"

Erről beszélt Dobrev Klára. Az igazi vitákra hívja a többieket az ATV-be és más fórumokra.

Kínai rendőrök, jaj, magyar fiatalokat küldenek meghalni Csádba, jaj

Ezt emelte ki Márki-Zay Péter.

Donáth Anna a műsorvezetőnőt kérdezte

A kegyelmi döntésről, mármint, hogy Orbán utasítására mondott-e le Novák Katalin? A műsorvezetőnő ugyanis a lemondott államfő kommunikációs csapatában dolgozott. Ám a műsorvezetőnő kitért a válasz elől.

Békemenet, békemenet, háborús baloldal

A Fidesz listavezetője egyszuszra bírta mindezt elmondani.

Vége, mindenki készülhet az igazi tévévitákra

A kiadott direktívának megfelelően vitaműsornak nevezte a befejeződött eseményt a két műsorvezető.

Tudósításunk befejeződött, köszönjük a figyelmet!

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!