1p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Újraválasztása miatt ünnepelhet Péterffy Attila, Pécs polgármestere.

Az adatok 95,73 százalékos feldolgozottságánál kijelenthető, hogy magabiztos rajt-cél győzelemmel Péterffy Attila ellenzéki polgármester újra nyerni tudott Pécsen, mégpedig 45,96 százalékkal. Péterffy a Pécs Jövőjéért Egyesület jelöltje, aki mögé a legtöbb ellenzéki párt is beállt, nevezetesen a DK, a Jobbik, a Momentum, az MSZP és a Forum Sopianae.

Péterffy Dr. Csizmadia Péter kormánypárti jelöltet (35,93 százalék), a független Szentgyörgyvári Pétert (9,11 százalék), Dr. Sándor Zoltánt, a Mi Hazánk jelöltjét (3,96 százalék), Bognár Szilviát a Tiszta Kezek Egyesült jelöltjét (3,68 százalék), és a szintén független Lajos Milánt (1,45 százalék) utasította maga mögé. 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!