1p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Erdei Sándor a saját kérésére április 15-ei hatállyal köszönt le, pont amikor a hivatalos kommunikáció szerint gőzerővel tart a gyermekvédelem átvizsgálása, megerősítése, amit a pedofil-botrány nyomán rendeltek el.

Távozott Erdei Sándor az Országos Gyermekvédelmi Szakszolgálat (OGYSZ) éléről. A Népszava értesülését a Belügyminisztérium megerősítette, közölve egyúttal, hogy A saját kérésére április 15-ei hatállyal leköszönő országos igazgató helyett a jövőben Csipkés Attila eddig általános igazgatóhelyettes látja el az igazgatói feladatkört.

A vezetőváltás titkolása és időzítése a lap szerint kérdések sorát veti fel. Különös, hogy épp akkor távozik az eddigi országos igazgató, amikor a hivatalos kommunikáció szerint gőzerővel tart a gyermekvédelem átvizsgálása, megerősítése, amit a pedofil-botrány nyomán rendeltek el. Ezekben a hetekben is többnapos komplex alkalmassági, pszichológiai vizsgálat vár az intézményvezetőkre, helyetteseikre. 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!