1p

Mi a Magyar Péter-jelenség titka?
Mennyiben más Magyar Péter, mint Orbán Viktor?
Mennyi voksot szerezhet a Tisza Párt, kitől vehet el szavazatokat?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Somogyi Zoltánnal!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Political Capital szociológus társalapítójától!

2024. május 23. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Ismét az önök véleményére vagyunk kíváncsiak. 

Nagy bejelentést tartogatott szerdára Varga Judit volt férje, a NER-ből kiugrott Magyar Péter, ugyanis elárulta, hogy beadták a Nemzeti Választási Bizottságnak azon párt nyilvántartásba vételi kérelmét, amellyel indulni akarnak a június 9-i európai parlamenti és önkormányzati választáson.

Az üzletember-jogász eredetileg titkolni akarta a párt nevét, ezt azonban a sajtó pillanatok alatt kiderítette, így saját maga is megerősítette egy újabb Facebook-posztban, hogy a Talpra Magyarok Közössége a Tisztelet és Szabadság (TISZA) Párt színeiben indulna a voksoláson.  

A Magyar által pár hónap alatt összegrundolt politikai mozgalom kapcsán az egyik legnagyobb kérdés eddig az volt, hogy pontosan milyen párttal tervez elindulni majd a választásokon, így a TISZA bejelentése bizonyára sokakat lázba hoz majd. Kíváncsiak voltunk arra, hogy olvasóinknak hogy tetszik a név!

Önnek hogy tetszik Magyar Péter új pártjának neve?

Tetszik, de nem rájuk fogok szavazni
8.6%
Tetszik, szívesen szavaznék rájuk
63.4%
Nem tetszik
11.5%
Nem tetszik, de rájuk fogok szavazni
8.2%
TISZA? Miért nem DUNA?
8.3%

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!