1p

A 13. kerületi polgármesteri hivatal tanácstermében délelőtt kilenckor kezdték a főpolgármester-választáson leadott szavazatok újraszámlálását.

A 13. kerületben egy szavazóköri taggal tudott beszélni a 444, náluk eddig két darab érvényes Karácsony-szavazat volt a Vitézy-szavazatok között.

A kerületben összesen nyolcvanhét szavazókör volt. Az újraszámlálást kétkörös ellenőrzéssel végzik, fennakadás egyelőre nem volt, csak egyszer tette szóvá az egyik delegált, hogy volt olyan szavazókör, ahol a két számlálásra jogosult és kötelezett szavazóköri tagból csak az egyik számlált. A lap kérdésére a 13. kerületi jegyző azt mondta, ők nem fognak tudni adatokat közölni, az ügyben a Nemzeti Választási Iroda illetékes.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!