1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén -
nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2023 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Hamarosan egyesül az MKB Bank és a Takarékbank, melyek egyesülésével komoly változás lép életbe az MKB SZÉP kártyáknál is. 

 

Az egyesült bank május 1-től az MBH Bank nevet fogja viselni, és a változás az MKB Bank által kibocsátott SZÉP-kártyákra is kihat.

A cafeteriakártya új neve az egyesüléssel összhangban MBH SZÉP Kártya lesz.

Új neve lesz. Fotó: mkbszepkartya.hu
Új neve lesz. Fotó: mkbszepkartya.hu

A meglévő kártyákkal nem lesz gond, a 2023. május 1. előtt kibocsátott kártyák a lejáratukig használatban maradnak, valamint a kártyához tartozó számlaszám is változatlan marad - írja a termalonline.hu.

Május 1-jétől az mhbszepkartya.hu oldalra, valamint az MBH Szép Kártya App alkalmazásra automatikusan átirányítják az ügyfeleket. Az online ügyintézéshez használt azonosítók és jelszavak nem változnak.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!