1p

Hozzányúlt a minisztérium a pályázati feltételekhez.

Az Energiaügyi Minisztérium tette közzé, hogy változtatnak a vállalkozások számára elérhető, elektromos autók vételét támogató program feltételein. Korábban már tudni lehetett, hogy a február elején induló program tisztán elektromos személygépkocsi, kisteherautó vagy kisbusz megvásárlásához biztosít vissza nem térítendő állami hozzájárulást vállalkozások számára. A 30 milliárd forintos keretösszegből egy jármű beszerzéséhez az akkumulátor kapacitásának függvényében 2,8-4 millió forint támogatás nyerhető el.

Azonban a minisztérium most a lehetséges pályázók körét kibővítették

  • az ügyvédi,
  • szabadalmi ügyvivő,
  • végrehajtó és
  • közjegyzői irodákkal,
  • vízitársulatokkal, valamint
  • egyéb önálló vállalkozókkal

Nem elhanyagolható részlet az sem, hogy a pályázatok benyújtásának kezdeti időpontját is pontosították: 2024. február 5-én 17 órától nyílik meg a rendszer.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!