1p

Komoly várakozásba is belefuthat, aki nyáron műszakiztatná le autóját.

A 24.hu hívja fel a figyelmet arra, hogy komoly problémákkal szembesülhet az, aki idén nyáron vinné műszaki vizsgára autóját. Ugyanis, ahogy emlékezhetünk, a Covid-járvány idején mentességet kaptak a vizsgáztatás alól az autók, azonban 2022 nyarán ezt eltörölték - és el is árasztották az autók a vizsgaközpontokat.

Mivel a négy évnél idősebb autókat két évente kell vizsgáztatni, most hasonló rohamra lehet számítani, hiszen a 2022 nyarán vizsgáztatott autók esetében most jár le az érvényesség. Egy megkérdezett szakértő szerint már most elkésett az, aki eddig nem kapott észbe: a várakozási idők már most egy-két hetesek lehetnek, de június végére ennél sokkal rosszabb lehet a helyzet.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!