1p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Nagyot erősödött szerdán a forint a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon.

Az euró jegyzése este hat órára 374,09 forintra csökkent a kora reggeli 378,27 forintról, a dollár jegyzése 338,48 forintra ment le 344,44 forintról, a svájci franké pedig 380,33 forintra csökkent 386,65-ről. A forint így az euróval szemben több mint egy százalékkal, a dollár és a svájci frank ellenében pedig több mint másfél százalékkal erősödött szerdán.

Szerda esti jegyzésén a forint erősebben áll a hét eleji kezdésnél mindhárom devizával szemben: 0,4 százalékkal az euró, 1,0 százalékkal a dollár és 0,6 százalékkal a svájci frank ellenében. Az év eleji jegyzésénél a forint 6,3 százalékkal áll erősebben az euróval, 9,3 százalékkal erősebben a dollárral és 5,8 százalékkal erősebben a svájci frankkal szemben.

További árfolyamokról itt tájékozódhat.

(MTI)

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!