<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Mi lesz a forinttal? Tényleg lehet egyszámjegyű az infláció? Most már megkapjuk az EU-s pénzeket? Mekkora a baj az egészségügyben, oktatásban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Jaksity Györggyel- vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. február 15. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Informatikai karbantartás miatt.

Ukrán oldalon fennálló informatikai karbantartás miatt szünetel a ki- és beléptetés az ukrán viszonylatú közúti határátkelőhelyeken 2023. január 24-én 10 órától - közölte a rendőrség a police.hu oldalon.

A külföldre utazóknak azt ajánlják, hogy elindulás előtt tájékozódjanak a határátkelőhelyek nyitvatartási idejéről és az aktuális várakozási időkről a rendőrségi honlap Határinfó oldalán, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével.

A lónyai kivételével minden magyar-ukrán viszonylatú határátkelőhelyen megindult a határforgalom - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság kedd délután a rendőrségi honlapon. A szakemberek elvégezték az ukrán oldalon fennálló informatikai karbantartást, így a határforgalom ismét zavartalanul haladhat a záhonyi, a beregsurányi, a barabási és a tiszabecsi átkelőhelyeken. A lónyai közúti határátkelőhelyeken áramszünet miatt továbbra is szünetel a forgalom - olvasható a police.hu oldalon.

Közben ukrán és magyar vám- és határrendészeti felsővezetők, valamint a fuvarozói szövetségek képviselői találkoztak Záhonyban, ahol a forgalom gyorsításáról egyeztettek. A megbeszélést a NAV kezdeményezte a forgalom gyorsításáért. A találkozó előzménye egy 2011-es vámigazgatási megállapodás volt, amely a határon áthaladó teher- és személyforgalom gyorsítását szolgálja

(MTI)