2p

Más céghez küldi számos ügyfelét a Telekom, az internetszolgáltatás marad, a TV-csomagokról később kapnak tájékoztatást.

A Telekom Csököly, Dunakiliti, Gige, Győrújfalu, Jákó, Kadarkút, Kaposfő, Kiskorpád, Mezőcsokonya, Mosonmagyaróvár, Naszály, Rinyakovácsi, Somogysárd, Tata, Vámosszabadi ügyfelei közül sokaknak, de nem mindenkinek 2023. december 1-jétől nem a Magyar Telekom Nyrt., hanem a ViDaNet Zrt. fogja biztosítani az otthoni internet- és hanghívás-szolgáltatást.

Ezeket a jogviszony megszakítása nélkül "az előfizetői szerződések lényeges feltételeinek változása nélkül", változatlan havi díjon fogja biztosítani a ViDaNet Zrt.

A TV ügyében viszont bonyolultabb a helyzet, ugyanis erről azt írják, hogy

"a ViDaNet Zrt. munkatársai felkeresik az érintett ügyfeleket és ismertetik az igénybe vehető TV díjcsomagjaikat, majd szerződéskötés után, előre egyeztetett időpontban üzembe helyezik a TV szolgáltatást."

Az érintett településeken - köztük több tízezres városokban - nem minden Telekom-ügyfél kerül át másik szolgáltatóhoz, erről levélben kapnak majd tájékoztatást.

A Magyar Telekom Nyrt. és a ViDaNet Zrt. között létrejött megállapodás eredményeképp az érintett, mintegy négyezer lakossági és üzleti ügyfélnél 2023. december elsejétől a ViDaNet Zrt. fogja biztosítani az otthoni internet-, hang- és TV szolgáltatásokat. A változás kizárólag azon ügyfeleket érinti, akiket a Magyar Telekom levélben előzetesen szeptemberben értesített, illetve honlapunkon is tájékozódhatnak a részletekről. Azokat az ügyfeleket, akik a változásban nem érintettek és nem kaptak postai úton értesítést, továbbra is a Magyar Telekom szolgálja ki, továbbá fontos kiemelni, hogy a változás ügyfeleink mobil előfizetéseit nem érinti. Mindent megteszünk a zökkenőmentes átállásért.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!