1p

Bár az elmúlt hetek ukrán szempontból rettenetesek voltak a fronton, az újabb nyugati fegyverszállítmányok és az amerikai rakéták Oroszország területén történő bevetésének küszöbön álló engedélyezése megtámaszthatják Kijevet. Ukrajnában már egy be nem jelentett háború zajlik a Nyugat, valamint Oroszország és ázsiai szövetségesei között. Magyarország pedig egyre inkább az utóbbi tengely irányába sodródik – holott a kormány ezzel szembemegy a választóktól kapott felhatalmazással. Erről, a közelgő EP-választásokról és a magyar kormánypárt visszaszorulásáról is beszélt a hét videójában Káncz Csaba és Wéber Balázs.

Ha tetszett a videó, nézzen még párat!

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!