1p

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

Az ukrán ellentámadás továbbra sem halad előre érdemben, miközben a Nyugat figyelmét és politikai energiáját leköti a Közel-Keleten belobbant válság. A Hamász brutális terrortámadására az izraeli vezetés blokáddal és tömeges légicsapásokkal  válaszolt, amelyekben nők és gyerekek ezrei halnak meg – jogvédők szerint mindkét fél háborús bűnöket követ el. Izraelnek nincs exit stratégiája, és figyelmen kívül hagyja, hogy a Hamász be van ágyazva a gázai társadalomba. Péntek éjjel mindenesetre megindult a szárazföldi offenzíva kiterjesztése. A hét videójában ezúttal Káncz Csaba és Wéber Balázs elemzi az ukrajnai és a közel-keleti háború aktuális fejleményeit.  

Ha tetszett A hét videója, itt megtalálja a többit:

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!