1p

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

A stadion az Argentína-Mexikó meccsnek ad otthont szombat este.

A katari hatóságok megerősítették, hogy tűz ütött ki szombaton egy újonnan épült város egyik készülő épületében, mely a Lusail Stadion közelében található. A tervek szerint magyar idő szerint szombat este 8-kor játszik a stadionban Argentína Mexikóval.

A katari belügyminisztérium közlése szerint a tűz helyi idő szerint valamivel dél után keletkezett Lusail városának egyik részén. A tűz nagyjából 3,5 kilométerre volt a Lusail Stadiontól. Sűrű fekete füst keringett a levegőben, amit még Doha központjában is lehetett látni a szurkolók és turisták beszámolói szerint. A hírek szerint személyi sérülés nem történt.

(Guardian)

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!