2p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

A szombati nap eseményei röviden.

 • Kanada bejelentette az orosz alumínium- és acéltermékek behozatalának tilalmát azzal a céllal, hogy Oroszország ne tudjon bevételeket szerezni a háború finanszírozásához.
   
 • Moszkva szerint külföldiek szítják a grúziai tüntetéseket, melyeket egy puccskísérlethez hasonlít. Szergej Lavrov szerint a fővárosban zajló tüntetések az ukrajnai felkelésre emlékeztetnek, melyek nyomán végül 2014-ben megbukott a Kreml-barát vezetés.
   
 • Gyilkos zónának nevezte szombati jelentésében Bahmutot a brit hírszerzés. „Mivel az ukrán egységek a város nyugati felének erődítményeiből tudnak tüzelni, ez a terület gyilkos zónává vált, ami valószínűleg nagy kihívást jelent a Wagner csapatai számára, akik továbbra is frontális támadással törnének nyugat felé” - írták.

  Az önkéntesek által a kelet-ukrajnai Bahmutnál lévő frontvonalról elszállított autó roncsait nézik érdeklődők a nyugat-ukrajnai Lvivben 2023. január 3-án. Az autóroncsok kiállításával a szervezők a fronton harcoló katonáknak gyűjtenek új járművekre. Fotó: MTI/EPA
  Az önkéntesek által a kelet-ukrajnai Bahmutnál lévő frontvonalról elszállított autó roncsait nézik érdeklődők a nyugat-ukrajnai Lvivben 2023. január 3-án. Az autóroncsok kiállításával a szervezők a fronton harcoló katonáknak gyűjtenek új járművekre. Fotó: MTI/EPA

   
 • Illegális változtatások zajlanak a zaporizzsjai atomerőműben egy ukrán tisztviselő szerint. Oleg Korikov, az Ukrán Állami Nukleáris Szabályozási Felügyelet vezetője szerint a megszállók engedély nélkül avatkoznak be a hő- és áramellátó rendszerbe és ismeretlen szerkezeteket építenek. Szerinte jelenleg irreális lenne felmérni az erőműben keletkezett károk mértékét, míg az orosz ellenőrzés alatt áll.
   
 • Három civil meghalt a dél-ukrajnai Herszon orosz ágyúzásában, egy másik pedig Donyeckben.
   
 • Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszter visszautasította azokat a híreket, miszerint egy ukránbarát csoport robbantotta volna fel az Északi Áramlat gázvezetéket.
   
 • Irán megállapodást kötött korszerű Szu-35-ös vadászrepülők vásárlásáról Oroszországgal.
   
 • A brit kormány levélben szólította fel az olimpiai szponzorokat, hogy gyakoroljanak nyomást a Nemzetközi Olimpiai Bizottságra annak javaslata miatt, miszerint oroszok és fehéroroszok indulhassanak a jövő évi párizsi játékokon.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!