1p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Adományozási akciót szervez és segélyszállítmányt visz Kijevbe Magyar Péter. 

Szerdán hajnalban Kijevbe utazik Magyar Péter - jelentette be a Facebookon a politikus. Az írja, hogy a kijevi gyermekkórházat ért támadás után apaként nem tehet márként. 

Egyúttal rendkívüli humanitárius akciót szervez: a Medspot Alapítvány segítségével jelentős mennyiségű egészségügyi és orvosi eszközt juttatnak el a legjobban rászoruló helyi kórházaknak. A saját nevében, magánszemélyként 1 millió forintot ajánlott fel az alapítványnak.

Közölte azt is, hogy aki szeretne csatlakozni az akcióhoz, az kedden délután 5 óráig vigyen kötszereket, bébiételeket, vitaminokat, gyerekvitaminokat, vérnyomásmérőket, vércukormérőket, pelenkát, konzerveket, tésztát vagy rizst a Medspot Alapítvány székhelyére (1126. Budapest, Derkovits utca 10). Továbbá az alapítvány számlájára történő pénzátutalással is lehet segíteni a háború legkiszolgáltatottabb áldozatain, a gyerekeken.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!